Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MonkeyJam @Cafe Bosch

28 maart @ 20:00 23:30

Gratis

Na een waanzinnige start in september 2023 gaan we dit jaar met frisse energie door met de MonkeyJam in Arnhem. Met een waanzinnige huisband gegarandeerd gezelligheid in Café Bosch. Wil je zeker zijn van een plekje op het podium? Wees op tijd, het kan zomaar erg druk worden.

De focus bij de MonkeyJam ligt op groove en samenspel, waardoor compleet op basis van improvisatie muziek ontstaat die aanvoelt als een liedje. Juist omdat niemand van te voren weet wat er gaat gebeuren, kunnen de meest extatische momenten ontstaan wanneer er muzikaal gecommuniceerd wordt en muzikanten connecten. Van hiphop bangers met funky freestyles tot experimentele indie met eclectische climaxen, alles is mogelijk op basis van improvisatie.

MonkeyJam Arnhem wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met Plank Arnhem, Jacobiberg, Café Bosch, ArtEZ en RYM (Arnhem). Colored Monkeys is een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies tot festival stages en diverse educatieve projecten.

Vanaf 28 september bijna elke 4e donderdag van de maand in één van de leukste podia van de stad. De MonkeyJam wordt van harte aanbevolen aan muzikanten die hun muzikale netwerk willen vergroten.

Cafe Bosch

Apeldoornsestraat 4a
Arnhem, Nederland
+ Google Maps