Ayralynn Marckmann is een multi-instrumentaliste met een band die haar eigen naam draagt.

Over de band:

De mens kan maar op een planeet leven en toch leeft Ayralynn in vele werelden tegelijkertijd. De muziekformatie uit Arnhem neemt je mee op een tapijt gewoven van vele muziekstijlen. Je vliegt langs dromerige landschappen van verlangen. Soms stormt het, vaker schijnt de zon, maar altijd weet dit trio je te verassen. Twee sterke vrouwen, in balans gehouden door de percussie van een rustige man. De nieuwe tijd, zacht gevangen in muziek. Indiereggaepop voor iedereen met een hang naar vrijheid.

Ayralynn is begonnen in 2019 als een solo multi- instrumentalist, zangeres en live looper. Volledig autodidact heeft zij zichzelf meerdere instrumenten leren spelen. Zij heeft onder andere gestaan op H80 festival, Vogelpop, Ruigoord en verschillende venues zoals Luxor Live, Rozet en Hubert. 

Ista gaat al een tijd mee in de muziekwereld. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van de Arnhemse band JOHN FROST. Hij heeft onder andere gestaan op de Zwarte Cross, Swingin Groningen, Vogelpop en Harlem Jazz. Ook venues als Ekko, Pothuys en de Vorstin zijn hem niet onbekend. 

Joy was in 2019 tot 2021 onderdeel van de Nederpop band ‘Stroom’ als gitarist en songwriter. Hier is haar liefde voor de bas ontstaan. 

Artiesteninfo:

Voor boekingen via Impresariaat Kunststof: